Τι είχες Νεϊμάρ μου, τι είχα πάντα; Σε ένα μήνα το ντεμπούτο του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ καθώς έφτασε στο Ριάντ με προβλήματα δύο τραυματισμών.

Ένα μήνα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Αλ Χιλάλ προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο του Νεϊμάρ.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής -όπως αναφέρουν δημοσιεύματα-έφτασε στο Ριάντ με προβλήματα τραυματισμών και θα πρέπει να μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον ένα μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με ιατρική έκθεση του συλλόγου, ο Νεϊμάρ κάνει γυμναστική για να ξεπεράσει δύο τραυματισμούς στον δεξιό τετρακέφαλο και στον ορθό μηριαίο μυ. Ο ένας από τους τραυματισμούς μπορεί να αντιμετωπιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο άλλος θα χρειαστεί ένα μήνα για να αντιμετωπιστεί, καθώς επηρεάζει τον τένοντα και προκαλεί οίδημα.

Το ιατρικό επιτελείο της Αλ Χιλάλ θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία του 31χρονου επιθετικού και έχει προγραμματίσει περισσότερες εξετάσεις για την Πέμπτη. Το σίγουρο είναι ότι, εάν επιβεβαιωθούν οι χρόνοι αποθεραπείας ο Νεϊμάρ θα είναι διαθέσιμος μόνο για τον αγώνα με την Νταμάκ, στις 20 Σεπτεμβρίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!