Ούτε Παρί Σεν Ζερμέν ούτε Μπαρτσελόνα για τον Μπερνάρντο Σίλβα καθώς ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι βάζοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφής του.

Eίναι οριστικό. Ο Μπερνάρντο Σίλβα παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι και ενημέρωσε τον σύλλογό του ότι αποδέχεται την πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2025.
Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης «Mundo Deportivo», ο Πορτογάλος μέσος διαβεβαίωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης ότι να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πορτογάλος διεθνής, που έκλεισε τα 29 του στις 10 Αυγούστου, ικανοποίησε το…αίτημα παραμονής του Πεπ Γκουαρντιόλα , αν και εκείνος του είχε υποσχεθεί από το περασμένο καλοκαίρι ότι θα τον άφηνε να φύγει αν γινόταν προσφορά ανάλογα με την ποιότητά του.
Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά εκείνος ήθελε να πάει στη Μπαρτσελόνα εάν έφευγε από το Μάντσεστερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!