Σύμφωνα με τη ψηφοφορία της Α Bola, ένα ποσοστό κοντά στο 65% επιθυμεί τη παραχώρηση του Βλαχοδήμου από τη Μπενφίκα σε άλλη όμαδα.

H πλειοψηφία των-29.071- φιλάθλων της Μπενφίκα που πήραν μέρος στη «ψηφοφορία» της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» μίλησε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με ερώτημα αν η ομάδα της Λισαβόνας «πρέπει να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του Βλαχοδήμου», υποστήριξαν ότι μετά το περιστατικό με τον Ρόγκερ Σμιντ και την απώλεια της θέσης του βασικού, θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Αυτό υποστήριξαν 18.928 φίλαθλοι (63,7%), ενώ 10.773 (36,3%) των συμμετεχόντων πιστεύουν, από την άλλη, ότι υπάρχουν προϋποθέσεις για να παραμείνει ο Βλαχοδήμος στην ομάδα.

Σε αυτά να προστεθεί πως ήδη η Μπενφίκα έχει βρει τον αντικαταστάτη του και έχει προχωρήσει στη μεταγραφή του. Ο λόγος για τον Ουκρανό, Ανατόλι Τρούμπιν που θεωρείται από νέα μεγάλα ταλέντα στον κόσμο. Είναι σε ηλικία 22 ετών και η πορτογαλική ομάδα έδωσε στη Σαχτάρ 10εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!