Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φαίνεται πως είναι στο επίκεντρο και του Άγιαξ εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύονται.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πριν από λίγες ημέρες φαίνεται πως ενημέρωσε την Μπενφίκα πως θέλει να πάρει μεταγραφή και να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλο πρωτάθλημα. Οι «Αετοί» δεν τον χρησιμοποίησαν στο τελευταίο τους παιχνίδι φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως δεν τον υπολογίζουν για τη συνέχεια της σεζόν και περιμένουν την κατάλληλη πρόταση για να παραχωρήσουν τα δικαιώματά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Χθες ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έριξε τη βόμβα, αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρόσωπο του Έλληνα τερματοφύλακα. Σήμερα, η πορτογαλική A Bola βάζει κι άλλον παίκτη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μπενφίκα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τους «Κόκκινους Διαβόλους» έντονο ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του Βλαχοδήμου έχει δείξει και ο Άγιαξ.

Η ολλανδική ομάδα αναζητά τον τερματοφύλακα που θα πάρει φανέλα βασικού και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ρούλι. Ο Βλαχοδήμος ήταν και πέρυσι ένας από τους βασικούς στόχους των Ολλανδών όμως τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε καθώς Άγιαξ και Μπενφίκα δεν μπόρεσαν ποτέ να έρθουν σε συμφωνία. Τώρα οι συνθήκες μοιάζουν πιο ευνοϊκές για τον Αίαντα, καθώς ο Έλληνας άσσος πιέζει πολύ περισσότερο για τη μεταγραφή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!