Ο τελικό του επί κοντώ δε θα έχει ελληνική παρουσία καθώς Κατερίνα Στεφανίδη και Ελένη Πόλακ δε κατάφεραν να πιάσουν τα απαιτούμενα όρια για τον τελικό.

Ο τραυματισμός της Κατερίνας Στεφανίδη στο ζέσταμα δεν της επέτρεψε να είναι ανταγωνιστική στο εφετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης τραυματίστηκε στο πόδι στο πρώτο της δοκιμαστικό άλμα πριν τον προκριματικό και αποχώρησε για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η Ελληνίδα αθλήτρια επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με «δεμένο» τον αστράγαλο της και αφού άφησε τα 4,20μ. και τα 4,35μ. άρχισε την προσπάθεια της από τα 4,50μ., προκειμένου να μην κάνει πολλά άλματα και κουράσει το τραυματισμένο πόδι της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, και οι τρεις προσπάθειες στο αρχικό της ύψος ήταν άκυρες, με τον πόνο να είναι ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της και την ίδια να αποχωρεί κουτσαίνοντας και απογοητευμένη από την εξέλιξη του αγώνα, που της στέρησε την πρόκρισή της στον τελικό.

Η Ελένη Πόλακ αγωνίστηκε στο Α’ γκρουπ και πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,20μ., με τη δεύτερη τα 4,35μ. και είχε τρία άκυρα άλματα στα 4,50 μέτρα, μένοντας εκτός συνέχειας. στεφανίδη

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!