Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα γκολκίπερ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φαίνεται να της αρέσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα γκολκίπερ από το κορυφαίο επίπεδο και σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, ο οποίος είναι ειδικός στην μεταγραφολογία, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας τα έχει “σπάσει” με τον προπονητή και τους ανθρώπους της Μπενφίκα και αναμένεται να αποχωρήσει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των “κόκκινων διαβόλων” και όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει στην Μπενφίκα ένα γενναίο ποσό για την απόκτηση του Βλαχοδήμου!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φυσικά και δεν θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Ονάνα θα είναι βασικός, όμως ο Βλαχοδήμος αντιλαμβάνεται πως είναι μια τεράστια ευκαιρία για την καριέρα του

Μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν και οι οριστικές εξελίξεις. Να σημειωθεί πως ο Ντιν Χέντερσον (δεύτερος γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ) είναι πολύ κοντά στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!