Μετά το φιλί του Προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας με την Ερμόσο στην απονομή της Ισπανίας, ο προπονητής της Χιχόν προέβη σε δηλώσεις όπου συγκρίνει τα γκολ με τα κορίτσια στις ντίσκο.

Η Ισπανία από τη χθεσινή μέρα ταλανίζεται από διαμάχες όσον αφορά συμπεριφορές και σχόλια προς τις γυναίκες. Η αρχή έγινε από το φιλί του Προέδρου της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) Λουίς Ρουμπιάλες.  χιχόν

Στη στέψη της πρωταθλήτριας κόσμου Ισπανίας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έπιασε από τη μέση και στη συνέχεια φίλησε την Τζένιφερ Ερμόσο στο στόμα. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στην Ισπανία, και μετά τις δηλώσεις της αθλήτριας που είπε πως δεν ήταν συναινετικό. Ακόμη και η υπουργός ισότητας της Ισπανίας, Ειρήνη Μοντέρο, σχολίασε την κίνηση και κάνει λόγο για σεξουαλική βία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε όλα αυτά προστίθενται και οι δηλώσεις του προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες. Ο ίδιος δήλωσε:

«Τελικά ο στόχος είναι σαν τα κορίτσια στις ντίσκο. Όσο πλησιάζεις, τόσο απομακρύνονται. Και μετά, όταν δεν τους δίνεις μπάλα, σε ακουμπάνε έτσι από πίσω και λένε ‘Γεια…’. Το ίδιο συμβαίνει με το γκολ. Όταν σε πιάνει εμμονή… απομακρύνεται. Όταν είσαι συγκεντρωμένος σε άλλα πράγματα… έρχεται. Και ήρθε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!