Θα αργήσει για λίγο το ντεμπούτο του Νεϊμάρ με την Αλ Χιλάλ καθώς ο Ζεσούς δήλωσε πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αντιμετωπίζει έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ θα καθυστερήσει. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό και δεν έγινε γνωστό πότε θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα. ζεσούς

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο προπονητής του συλλόγου Ζόρζε Ζεσούς. «Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα μας δώσει πολλά. Έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό που θα τον αποτρέψει από το να συμμετάσχει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες. Η διάρκεια της απουσίας του δεν έχει καθοριστεί ακόμα και εγώ δεν ξέρω γιατί κλήθηκε στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της Αλ Χιλάλ όταν ρωτήθηκε από τον Τύπο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο