Δε χαρίστηκε στην Έβερτον η Άστον Βίλα καθώς τη φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο «Βίλα Παρκ», πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier Leagu

Δε χαρίστηκε στην Έβερτον η Άστον Βίλα καθώς τη φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα στο «Βίλα Παρκ», πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League. Ο Ουνάι Εμερι, ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένει τα νέα για τους Φιλίπ Κουτίνιο (αλλαγή στην αλλαγή) και Λίον Μπέιλι που αποχώρησαν με τραυματισμό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ιδανικότερο ξεκίνημα δε θα μπορούσαν να φανταστούν οι «χωριάτες» που σκόραραν δις πριν το ημίωρο. Στο 18’ ο Μπέιλι τροφοδότησε τον Τζος ΜακΓκιν κι ο τελευταίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο τερματοφύλακας της Έβερτον και της εθνικής Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Ντάγκλας Λουίζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Ο Πίκφορντ σταμάτησε εντυπωσιακά την κοντινή προβολή του Μούσα Ντιαμπί στο 34’ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο συρτό σουτ του Μπέιλι στο 51. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζον Ντουράν στο 75’, όταν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πίκφορντ. Τα «ζαχαρωτά» του Σιν Ντάις, πέραν του ότι έμειναν για δεύτερο σερί ματς στο «μηδέν», καλούνται να διορθώσουν άμεσα τα αμυντικά κενά τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!