Με μια ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σχολίασε την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο της για τη στήριξη.

Το συγκλονιστικό φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό ήταν ένα πραγματικό ρόλερ κόστερ συναισθημάτων. Η Ένωση με δύο γκολ στο 90 πήρε την πολύ σημαντική πρόκριση ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Κροάτες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σχολίασε τη χθεσινή αναμέτρηση με ανάρτηση επισημαίνοντας πως το ποδόσφαιρο κάποιες φορές θα σου δώσει και άλλες φορές θα σου στερήσει πράγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, άλλοτε παίρνει, άλλοτε δίνει. Σας ευχαριστούμε για την απίστευτη υποστήριξη που νιώσαμε πραγματικά τις τελευταίες μέρες! Ας συνεχίσουμε μαζί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο