Η αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας Ιορδανία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στις Φιλιππίνες όπου ξεχωρίζει το όνομα του τέως ΝΒΑερ Xόλις Τζέφερσον.

Τη δωδεκάδα που θα παλέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 γνωστοποίησε η Ιορδανία, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (26/8). Μεταξύ των ονομάτων ξεχωρίζει αυτό του άλλοτε NBAer, Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, όπως και αυτό του 30χρονου σέντερ, Αχμέτ Ντουβερίογλου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ελλάδα και Ιορδανία έχουν δώσει το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο, 26 Αυγούστου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.45 το πρωί.

Η δωδεκάδα των Ιορδανών: Ρόντα Χόλις-Τζέφερσον, Ζάιντ Άμπας, Αχμέτ Ντουβερίογλου (σ.σ. Αχμάντ Αλνταΐρι), Αχμάντ Αλχαμάρσεχ, Μοχάμαντ Χουσεΐν, Φαντί Μουσταφά, Αμίν Άμπου Χάας, Σάμι Μπζάι, Μάλεκ Κάναν, Ζέιν Αλναντάι, Χάσεμ Άμπας, Αχμάντ Χάμουρι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ελλάδα και Ιορδανία έχουν δώσει το ραντεβού τους για το επόμενο Σάββατο, 26 Αυγούστου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11.45 το πρωί.