Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι δεδομένο πως την νέα σεζόν δεν θα ανήκει στις βασικές επιλογές του Έρικ τεν Χαγκ αλλά ο Ολλανδός μπερδεύει τους πάντες

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι δεδομένο πως την νέα σεζόν δεν θα ανήκει στις βασικές επιλογές του Έρικ τεν Χαγκ! Ο Ολλανδός τεχνικός του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ η διοίκηση της ομάδας… επιθυμεί διακαώς την πώληση του.

Πάντως ο κόουτς της Γιουνάιτεντ… έχει μπερδέψει τους πάντες, καθώς φαίνεται να έχει δώσει εντολή για την παραμονή του Άγγλου στόπερ στο Ολντ Τράφορντ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος για μια ακόμα φορά με δηλώσεις του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για αυτόν τον λόγο και κόλλησε η μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ, η οποία έκανε πολλές επίσημες κρούσεις προς την Γιουνάιτεντ.

«Δεν ξέρω πραγματικά το τι συμβαίνει με τον Μαγκουάιρ και την Γουέστ Χαμ! Ο Χάρι είναι δικός μας παίκτης αυτήν την στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω εδώ μαζί μου. Χρειαζόμαστε μια καλή ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Από την άλλη ο Μόγιες με δηλώσεις του αποκάλυψε πως έγινε προσφορά για τον Άγγλο στόπερ της Γιουνάιτεντ: «Κάναμε μια προσφορά για τον Χάρι Μαγκουάιρ, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι για να το προχωρήσουμε»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!