Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε την... παρακάμερα των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού κατά το rebuild του Παναθηναϊκού

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας αποκάλυψε την… παρακάμερα των όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού κατά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να προσελκύσει παίκτες.

«Στον Παναθηναϊκό είχαν ένα μεγάλο task σε αυτή την offseason, γιατί πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις το σεβασμό των σταρ, να τους κάνεις να πιστέψουν στο project, να πιστέψουν στο rebuild και να πάρουν ρίσκα», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όπως ο Κέβιν Πάντερ, που δεν ήθελε να είναι μέρος του rebuild πλέον, οπότε επέλεξε να παραμείνει στην Παρτιζάν. Από αυτά που έχω ακούσει, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της free agency, υπήρχαν σημαντικοί ελεύθεροι παίκτες που είχαν ερωτηματικά σχετικά με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μιλώντας στο “Urbonus” podcast.

«Δεν ήθελαν να πάνε εκεί, αρχικά. Αλλά πιστεύω ότι η γενναία απόφαση του Σλούκα δημιούργησε ένα ντόμινο, με συνέπεια να ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές μεταγραφές», υποστήριξε στην εκπομπή της ιστοσελίδας “Basketnews.com”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!