Ο πρώην superstar και πρώην πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, πήρε σαφή θέση στην κουβέντα για τον GOAT του NBA.

Ο πρώην superstar και πρώην πρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, πήρε σαφή θέση στην κουβέντα για τον GOAT του NBA.

Ειδικότερα, για ακόμα μία φορά ο Μάτζικ Τζόνσον ρωτήθηκε αν θα μπορούσε ποτέ ο ΛεΜπρόν να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν σε κατορθώματα και η απάντηση του ήταν η εξής: «Όχι ποτέ δεν θα συμβεί αυτό και δεν ντρέπομαι να το πω. Θα επέλεγα διαρκώς τον Μάικλ. Διαλέγω τον Μάικλ για GOAT».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε πως ο “Air” κατάφερε να κερδίσει έξι πρωταθλήματα στο NBA, ενώ ο νυν ηγέτης των “λιμνανθρώπων”, ο οποίος μπαίνει στην 21η σεζόν του στη λίγκα, έχει στην κατοχή του τέσσερα δαχτυλίδια.

Όπως και τώρα, έτσι και στο παρελθόν, ο Μάτζικ Τζόνσον έχει θέσει κατηγορηματικά την άποψη πως ο Μάικλ Τζόρνταν είναι κατά την γνώμη του αξεπέραστος και ο μοναδικός GOAT.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!