Ο Ντεμιράλ άφησε την Αταλάντα για την Αλ Αχλί, μεταγραφή που κόστισε κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τούρκος αμυντικός Μερίχ Ντεμιράλ εντάχθηκε στην Αλ Αχλί από την ιταλική Αταλάντα με τριετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας.

Οι δύο ομάδες δεν αποκάλυψαν το κόστος μεταγραφής του 25χρονου, ο οποίος εντάχθηκε στην Αταλάντα από τη Γιουβέντους το 2022, αλλά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η κίνηση αυτή κόστισε στην Αλ Αχλί περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την περασμένη σεζόν ο Ντεμιράλ σκόραρε μία φορά σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Αταλάντα.

«Ένας νέος πολεμιστής στην ομάδα μας» δημοσίευσε στα social media η Αλ Αχλί, με τον παίκτη ν΄ αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην ομάδα, η οποία επέστρεψε στο Pro league μετά από μια σεζόν στη δεύτερη κατηγορία, μετά τους Ριγιάντ Μαχρέζ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, τον τερματοφύλακα Εντουάρ Μεντί, Αλέν Σεν-Μαξιμέν, Φρανκ Κεσιέ και Ρότζερ Ιμπάνιεθ.

Η ομάδα του Ματίας Γιάισλε πραγματοποίησε ένα ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν με δύο νίκες από δύο παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!