O αστέρας της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπαλογκάν, φαίνεται πως αρέσει στην Τσέλσι και από την πλευρά τους οι «κανονιέρηδες» δεν λένε απαραίτητα «όχι»

Οι μέρες περνούν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον του αστέρα της Άρσεναλ, Φολαρίν Μπαλογκάν. Είναι πασιφανές πως ο προπονητής των «Κανονιέρηδων», Μίκελ Αρτέτα, δεν υπολογίζει τον Αμερικανό στα σχέδια του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου έχει συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα και προσπαθεί να βρει τον… πελάτη που θα αγοράσει τον παίκτη και θα γεμίσει παράλληλα τα ταμεία του Emirates.

Κατά καιρούς αρκετές ομάδες έχουν δείξει να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μπαλογκάν, με πρώτη και καλύτερη την ιταλική Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» όμως πρόσφατα κάλυψαν το κενό που είχαν στην επίθεση αφήνοντας έτσι μια για πάντα την περίπτωση του Αμερικανού. Ο Μπαλογκάν συνεχίζει να προπονείται κανονικά περιμένοντας που θα τον βρει το μέλλον. Η Άρσεναλ από την άλλη θέλει αφού δεν θα τον κρατήσει να εξαργυρώσει την εξαιρετική του χρονιά στη Γαλλία με τη Ρεμς (ήταν πέρυσι δανεικός στη γαλλική ομάδα και έκανε θραύση) κερδίζοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερα ποσά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και εδώ έρχεται να μπει στην ιστορία η Τσέλσι! Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του έγκυρου SkySports, οι «μπλε» στρέφουν το βλέμμα τους στην περίπτωση του Μπαλογκάν. Ο Ποτσετίνο έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον ταλαντούχο επιθετικό και πιστεύει πως θα μπορούσε να ταιριάξει ιδανικά στην ομάδα που χτίζει στο Στάμφορντ Μπριντζ. Οι δύο ομάδες από το Λονδίνο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του SkySports ετοιμάζονται να ξεκινήσουν συνομιλίες βάζοντας επί τάπητος τα δικαιώματα του Αμερικανού.

Η Άρσεναλ ζητά ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της και να παραχωρήσει τον παίκτη σε έναν άμεσο αντίπαλό της. Η διοίκηση της Τσέλσι εμφανίζεται πρόθυμη να συζητήσει, ωστόσο ιδανικά θα ήθελε το νούμερο αυτό να ήταν μικρότερο!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!