Το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2023/24 ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το πρωτάθλημα της Super League για την αγωνιστική σεζόν 2023/24 ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή 18 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την αναμέτρηση του Βόλου κόντρα στη Λαμία. Μία πρεμιέρα, πάντως, η οποία αφενός δεν περιλαμβάνει κάποιο ντέρμπι, αφετέρου θα είναι ημιτελής καθώς οι (εντός έδρας) αγώνες των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αντίστοιχα, αναβλήθηκαν λόγω των υποχρεώσεων τους στις προκριματικές φάσεις του UEFA Champions League.

Βόλος και Λαμία διατήρησαν στον πάγκο τους προπονητές τους, Κώστα Μπράτσο και Λεωνίδα Βόκολο, αντίστοιχα, καθώς πέρυσι έφτασαν στην επίτευξη των στόχων τους. Οι Θεσσαλοί, πάντως, θα παραταχθούν με ριζικά αλλαγμένο ρόστερ ενώ οι Φθιώτες δεν έκαναν πολλές αλλαγές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στους «Ζωσιμάδες», ο τοπικός ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του την περυσινή μέτρια χρονιά αλλά και να μην πέσει θύμα έκπληξης, καθώς υποδέχεται τη Κηφισιά. Με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, η νεοφώτιστη ομάδα θα κάνει ντεμπούτο στα «μεγάλα σαλόνια», με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Οι τρεις – άλλοι – ευρωπαίοι παίζουν την Κυριακή. Ο Άρης, έπειτα από το ταξίδι του στο Βουκουρέστι και την αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου, συνεχίζει την… οδύσσειά του πηγαίνοντας στο Ηράκλειο για το ματς με τον φιλόδοξο ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι με τη Χάιντουκ, έχει σαφώς πιο… ξεκούραστο έργο, τουλάχιστον βάσει χιλιομέτρων, αφού περιμένει στην Τούμπα τον ανανεωμένο Αστέρα Τρίπολης. Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τέλος, έχοντας αφήσει πίσω του το ματς με την Γκενκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία, με τα «λιοντάρια» να επιστρέφουν με βλέψεις στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

21:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βόλος ΝΠΣ – Λαμία

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

20:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης

22:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός

Δεν έχουν οριστεί

OPAP Arena, ΑΕΚ – Παναιτωλικός

«Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – Ατρόμητος

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!