Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τον Ουατάρου Έντο από τη Στουτγκάρδη έναντι περίπου 19 εκατ. ευρώ,με τον Ιάπωνα μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας μετά τα χ που δέχθηκε η ομάδα του Μέρσευσαιντ από τους Καισέδο και Λάβια.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε σήμερα (18/8) ότι απέκτησε τον Ουατάρου Έντο από τη Στουτγκάρδη έναντι περίπου 16,2 εκατομμυρίων λιρών (19 εκατ. ευρώ), με τον Ιάπωνα μέσο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «κόκκινοι» στράφηκαν στον 30χρονο διεθνή, αφού δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τους Μόισες Καϊσέδο και Ρομέο Λάβια, οι οποίοι κατέληξαν στην Τσέλσι. Ο Έντο μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, αλλά αποκτήθηκε κυρίως για να παίζει ως αμυντικός μέσος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απόκτηση του αρχηγού της εθνικής Ιαπωνίας, ο οποίος ήταν αρχηγός και στη Στουτγκάρδη, ακολουθεί τις αποχωρήσεις των (μέσων) Φαμπίνιο, Τζόρνταν Χέντερσον, Τζέιμς Μίλνερ, Ναμπί Κεϊτά και Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν από τη Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι. Ο τεχνικός των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη προχωρήσει στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τους νεοαποκτηθέντες Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντόμινικ Σομποσλάι να συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό σχήμα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (13/8) με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

https://twitter.com/LFC/status/1692501162702831676

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!