Ο Τζακ Λάνταλ επιβεβαίωσε μέσω του twitter ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο στο φιλικό με το Νότιο Σουδάν και δεν θα ακολουθήσει τους «Μπούμερς» στο Παγκόσμιο.

Χωρίς τον Τζοκ Λάνταλ θα παραταχθεί η Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Ο σέντερ των Ρόκετς επιβεβαίωσε μέσω του twitter ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο στο φιλικό με το Νότιο Σουδάν και δεν θα ακολουθήσει τους «Μπούμερς» στο Παγκόσμιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Κάθομαι το πρωί ξέροντας ότι οι “Μπούμερς” ετοιμάζονται για την Ιαπωνία και χτυπιέμαι επειδή δεν θα είμαι μαζί τους. Όλο αυτό που χτίσαμε στην προετοιμασία, όσα περάσαμε, χάλασαν 12 ώρες πριν φύγουμε και αυτό είναι χάλια. Πάντα χρειάζονται καλά vibes. Εστιάζω πλέον στο να τους υποστηρίζω και να ετοιμαστώ για την νέα σεζόν με τους Ρόκετς» ανέφερε ο Λάνταλ στο twitter.

Ως εκ τούτου η 12αδα των Αυστραλών διαμορφώθηκε ως εξής: Ξαβιέ Κουκς, Ντάισον Ντάνιελς, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκίντι, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Τζο Ινγκλς, Νικ Κέι, Πάτι Μιλς, Ντουόπ Ριθ, Ματίς Θάιμπουλ, Τζακ Γουάιτ.
Η Αυστραλία θα συμμετάσχει στον 5ο όμιλο μαζί με τις Γερμανία, Φινλανδία και Ιαπωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!