Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, αναφέρθηκε στην συνύπαρξη φιλάθλων από τις δύο ομάδες, σημειώνοντας ότι έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας.

«Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, δεν είναι “πόλεμος”. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!» Αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, όπου αναφέρθηκε στην συνύπαρξη φιλάθλων από τις δύο ομάδες, σημειώνοντας ότι έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση:«Η χθεσινή ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» επανέφερε εμφατικά την Ελλάδα μας στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής/προβολής και την διαφήμισε στα δισεκατομμύρια των φιλάθλων του βασιλιά των σπορ σε κάθε γωνιά του πλανήτη. βρούτσης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκπληκτική ατμόσφαιρα, εξαιρετική η διοργάνωση του Σούπερ Καπ Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη, υποδειγματική η συνύπαρξη των Άγγλων, των Ισπανών και των Ελλήνων φιλάθλων (κάθε οπαδικής απόχρωσης) στις κερκίδες. Έτσι πρέπει να διεξάγεται κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας. Με αγάπη και πάθος για την ομάδα που υποστηρίζει ο καθένας κι όχι με μίσος για εκείνη του εκάστοτε αντιπάλου.
Και με αυτή τη φιλοσοφία εργαζόμαστε. Για να ξανασυμβεί στα γήπεδά μας, στις εγχώριες διοργανώσεις. Να απομονωθούν οι λίγοι παραβατικοί και να ξαναδοθεί ο χώρος στους πάρα πολλούς, ώστε να απολαμβάνουν τους αγώνες.
Το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία, δεν είναι «πόλεμος». Το ποδόσφαιρο είναι οι πανέμορφες χθεσινοβραδυνές εικόνες στον Πειραιά. Τέτοιο ποδόσφαιρο θέλουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!