Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ήταν αποτελεσματικός και ηττήθηκε από τον Χουρκάτσζ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν παρουσιάστηκε στο ύψος των περιστάσεων και ηττήθηκε από τον Χουρκάτσζ με 2-0 σετ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το τουρνουά του Σινσινάτι.

Σε ένα παιχνίδι που του πήγαν όλα τέλεια, ο Χούμπερτ Χουρκάτσζ κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε 65 μόλις λεπτά (!) και τον άφησε εκτός προημιτελικών στο Σινσινάτι, αλλά και εκτός Top 5 στην παγκόσμια κατάταξη.

Έτσι, ο 26χρονος Πολωνός πανηγύρισε την 3η νίκη του με αντίπαλο τον Τσιτσιπά σε 10 αναμετρήσεις και την 1η μετά από 2,5 χρόνια. Ο Χούρκατσζ αξιοποίησε και τα 2 break points που είχε στο παιχνίδι, για να «σπάσει» μια φορά στο άνοιγμα του κάθε σετ το σερβίς του Έλληνα πρωταθλητή. Αυτό ήταν αρκετό για να οδηγηθεί στη νίκη-πρόκριση επί του Τσιτσιπά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πολωνός τελείωσε το ματς με 11 άσους και κέρδισε τους 34 από τους 40 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 8 από τους 12 στα δεύτερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μια ήττα που στοιχίζει βαθμολογικά στον Τσιτσιπά, αφού δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τους βαθμούς που κέρδισε πέρσι πηγαίνοντας ως τον τελικό και θα χάσει 3 θέσεις, υποχωρώντας στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτό σημαίνει πως στην κλήρωση του US Open σε μια εβδομάδα, θα έχει στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό (δηλαδή πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά) σίγουρα έναν εκ των Djokovic ή Alcaraz.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!