Ο Ταξιάρχης Φούντας ανακοινώθηκε από τη Τραμπζονσπόρ μεγαλώνοντας εκ νέου την ελληνική παροικία στη Τραπεζούντα.

Η ελληνική παροικία στη Τραπεζούντα δε λέει να σταματήσει με τίποτα. Ένας Έλληνας αποχωρεί και ένας άλλος μετακομίζει στη Τραμπζονσπόρ. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την απόκτηση του Ταξιάρχη Φούντα για 2+1 χρόνια. φούντας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά τη φυγή του Μανώλη Σιώπη, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές στη Τραπεζούντα θα παραμείνουν τρεις. Ο Φούντας πρόκειται να βρει εκεί τον Τάσο Μπακασέτα και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Έλληνας επιθετικός αφήνει το MLS και τη DC United με την οποία είχε 18 γκολ για αντικαταστήσει τον Όρσιτς στη Τραμπζονσπόρ που υπέστη ρήξη χιαστού και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη δράση μετά τον Φεβρουάριο.

ΟΙ ετήσιες απολαβές του Έλληνα φορ θα φτάσουν το 1.1 εκατ. ευρώ που πάντως δεν έφυγε από την Αμερική με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς κατηγορείται από συμπαίκτη του για ρατσιστική επίθεση. Ο ίδιος ο Έλληνας πέρασε και από ανιχνευτή ψεύδους για την υπεράσπισή του και μάλιστα έβγαλε πως έλεγε την αλήθεια και δεν είχε μιλήσει προσβλητικά για τον Ρομπέρτα. Η αμερικανική ομάδα όμως έθεσε και τους δύο εκτός με τον Φούντα να αλλάζει πολιτείες τελικά και να φοράει τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ.

https://twitter.com/Trabzonspor/status/1692106566655201321

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!