Η Αλ Χιλάλ πήρε παίχτες σε κάθε θέση και της έμενε μόνο ο «Άσσος» με τον Μπόνο να αποτελεί τη λύση για τη θέση του τερματοφύλακα.

Μετά τον Νεϊμάρ, παίρνει και τον Γιασίν Μπόνο η Αλ Χιλάλ. Για τον 32χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα της Σεβίλλης ενδιαφέρθηκε και η Μπάγερν Μονάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αλλά χθες οι Βαυαροί αποσύρθηκαν, καθώς δεν μπορούν να… ματσάρουν την προσφορά της ομάδας του Ριάντ. Οι Σαουδάραβες δίνουν 18 με 19 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Ανδαλουσίας για να τους τον παραχωρήσει.

Ο Γιασίν Μπόνο, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή από τη Σεβίλλη, θα βρει έναν ελίτ κύκλο ποδοσφαιριστών στην Αλ Χιλάλ. Συγκεκριμένα θα γίνει συμπαίκτης με τους Νεϊμάρ, Ρούμπεν Νέβες, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ και Καλιντού Κουλιμπαλί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο