Ακόμη ένας ΝΒΑer εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Πορζίνγκις να ανακοινώνει πως δε θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Η απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις από το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι δεδομένη πλέον, καθώς ο πανύψηλος σέντερ των Μπόστον Σέλτικς (2.21) επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως θα πρέπει να συνεχίσει αποθεραπεία και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την εθνική Λετονίας, στην Τζακάρτα. Πορζίνγκις

«Είναι δύσκολο, νιώθω πολύ υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό μου και στους φίλους της εθνικής Λετονίας. Αλλά έχει ληφθεί η απόφαση ότι δεν θα παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά από αρκετές εβδομάδες αποθεραπείας και επαναλαμβανόμενης μαγνητικής τομογραφίας, η πελματιαία απονευρωσίτιδα εξακολουθεί να με εμποδίζει να είμαι στο γήπεδο σε πλήρη ετοιμότητα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή η κοινή απόφαση έχει ληφθεί τόσο από το ιατρικό επιτελείο και το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας, όσο και τους Μπόστον Σέλτικς – με τη συμβουλή ότι πλέον είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η διαδικασία αποθεραπείας. Δεν είναι εύκολο να παρθεί μια τέτοια απόφαση. Aλλά υπόσχομαι ότι θα είμαι εκεί και θα στηρίξω την ομάδα όσο μπορώ,» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter o Πορζίνγκις.

Η εθνική Λετονίας έχει κληρωθεί στον 8ο όμιλο, μαζί με Καναδά, Λίβανο και Γαλλία, με τους αγώνες της πρώτης φάσης στο συγκεκριμένο γκρουπ να λαμβάνουν χώρα στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!