Νέα Φιλαδέλφεια: «Τυφλό» το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών - Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από τις έρευνες της ΕΛΑΣ.

Απ’έξω φαίνεται πως γνώριζαν τη Νέα Φιλαδέλφεια οι Κροάτες χούλιγκανς και οι συνεργοί τους που συμμετείχαν στην καταδρομική επίθεση κατά των φίλων της ΑΕΚ, που κατέληξε στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό εκείνου που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη αλλά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, που να αποτυπώνει τον δράστη τη στιγμή του μαχαιρώματος.

Σίγουρα, φαίνεται ένα άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια, οι οποίοι επιχειρούν να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες που χτύπησαν τον Μιχάλη με καδρόνια και ρόπαλα. Εικάζεται πως σε αυτά τα άτομα βρίσκεται και αυτό που μαχαίρωσε το θύμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε αυτό το στάδιο, οι Αρχές προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα ή κάποιο διακριτικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ταυτοποίηση του δράστη.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μιλούν» τα κινητά των Κροατών

Την ίδια ώρα, σημαντική βοήθεια στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων που εξετάζονται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε πως η ΕΛΑΣ κατέσχεσε από την πρώτη στιγμή τα τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα φονικά επεισόδια γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ και προσπαθεί μέσω της εεφαρμογής GPS Google maps να διακρίνει τα «δρομολόγια» των οπαδών της Ντινάμο.

Σε ένα από αυτά μάλιστα υπάρχουν συγκεκριμένες διευθύνσεις σε διαμέρισμα στην Αθήνα στους Αμπελόκηπους και σε συγκεκριμένη διεύθυνση στο Μαρούσι. Ακόμα, η τελευταία αναζήτηση στο ιστορικό είναι στον Σταθμό Ειρήνη.

Φυσικά, από τα δεδομένα των κινητών τηλεφώνων, οι Αρχές ευελπιστούν να εντοπίσουν συνομιλίες και με Έλληνες συνεργούς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!