Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας σχολίασε αρχικά για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ομάδα του: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι πραγματικά έτοιμη. Έχουμε πάρει 0-0 στο πρώτο ματς, αλλά μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι, να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε προετοιμασμένοι καλά. Μπροστά στο κοινό μας, μπορούμε να κάνουμε το σημαντικό βήμα για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ερωτηθείς για την εξαιρετική εμφάνισή του στο Σπλιτ, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του, ο Κοτάρσκι επεσήμανε: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις κόντρα σε ομάδες από την πατρίδα σου. Δεν ήμουν εγώ ο ήρωας για το αποτέλεσμα, ήταν μια συλλογική δουλειά απ’ όλους μας. Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε συμπατριώτες μου, αλλά εγώ είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην πρόκριση. Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν φήμες. Πάντα θα μιλάνε και θα γράφουν. Ο ΠΑΟΚ είναι η προτεραιότητά μου, είμαι χαρούμενος εδώ και σκέφτομαι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν διαβάζω τι γράφεται στα ΜΜΕ. Είμαι ευγνώμων στον ΠΑΟΚ και δεν επηρεάζομαι απ’ ό,τι γράφεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!