Η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον Ντίνο Μαυροπάνο και ο Έλληνας αμυντικός δε θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Αγγλία.

Η Γουέστ Χαμ έχει στραφεί σε άλλες λύσεις μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Μαγκουάϊρ. Στη λίστα των νικητών του Conference League βρίσκεται και ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο οποίος μάλιστα συγκεντρώνει και περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους στη λίστα καθώς γνωρίζει τη Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον Έλληνα αμυντικό έκανε γνωστό ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Στην οποία αναφέρει πως ο Μαυροπάνος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στη Νησί. Για την ιστορία, η Στουτγάρδη αγόρασε τον 25χρόνο κεντρικό αμυντικό για 3.2 εκατομμύρια ευρώ το 2022 από την Άρσεναλ, έχοντας παίξει και έναν χρόνο νωρίτερα ως δανεικός. Ο Μαυροπάνος τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασικός στην ομάδα της Σουηβίας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 32 παιχνίδια έχοντας πετύχει μάλιστα και 2 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!