Τα δύο τελευταία φιλικά της Εθνικής θα χάσει ο Κώστας Παπανικολάου καθώς θα είναι δίπλα στη σύζυγό του η οποία θα γεννήσει σύντομα το δεύτερο παιδί τους.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, αναχώρησε με προορισμό το Άμπου Ντάμπι για τους φιλικούς αγώνες με τις ΗΠΑ (18/8) και την Γερμανία (19/8), εν’ όψει του Mundobasket 2023. Στο αεροσκάφος, δεν επιβιβάσθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς ο αρχηγός έμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην σύζυγο του, η οποία θα γεννήσει σύντομα το δεύτερο παιδί τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Παπανικολάου, θα ενσωματωθεί στην αποστολή τις επόμενες ημέρες, ενώ οι 13 παίκτες που αναχώρησαν για το Αμπου Ντάμπι, είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραϊτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο