Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Κέβιν ντε Μπρόινε μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο τραυματισμός του αρχηγού της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν ντε Μπρόινε, στη νίκη των «Πολιτών» με 3-0 επί της Μπέρνλι στην πρεμιέρα της Premier League φαίνεται πως θα χρειαστεί χειρουργείο, όπως διευκρίνισε ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, μία ημέρα πριν το UEFA Super Cup, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ντε Μπρόινε τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, στον ιγνυακό τένοντα, που είχε τραυματιστεί και από από δύο μήνες, στον τελικό του Champions League. Αυτή τη φορά, όμως πρόκειται για βαριά θλάση με τα βελγικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως δεν θα αγωνιστεί ξανά το 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, εξήγησε σχετικά: «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την επέμβαση. Το χειρουργείο είναι χειρουργείο. Θα χρειαστεί 3-4 μήνες”, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως όλα δείχνουν ότι η απόφαση θα είναι να γίνει επέμβαση. “Ο τραυματισμός του Κέβιν είναι πλήγμα, μεγάλη απώλεια. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λείψει για πολύ καιρό, είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε εναλλακτικές. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!