Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο και τους οικείους του, καθώς μετά από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, θα λάβει το... πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο και τους οικείους του, καθώς μετά από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, θα λάβει το… πολυπόθητο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται, ότι λίγες ημέρες μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ο 29χρονος πορτιέρε έπεσε θύμα ενός τρομερού ατυχήματος, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή, όταν έπεσε από το άλογο που ίππευε και κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Μετά από μακρά νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Ρίκο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και όπως όλα δείχνουν αυτή η δυσάρεστη εμπειρία, πλησιάζει στο τέλος της, καθώς στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Σεβίλλη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!