Ο Άντι Μάρεϊ αποχώρησε από το Cincinnati Open, καθώς ο Βρετανός συνεχίζει να αναρρώνει από τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες.

Ο Άντι Μάρεϊ αποχώρησε από το Cincinnati Open, καθώς ο Βρετανός συνεχίζει να αναρρώνει από τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες, σε μια προσπάθεια να αγωνιστεί στο U.S. Open που θα διεξαχθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μάρεϊ, 36 ετών, αποχώρησε από το Καναδικό Όπεν της περασμένης εβδομάδας πριν από τη σύγκρουσή του με τον Γιανίκ Σίνερ λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής Grand Slam και πρώην νο 1 στον κόσμο και νυν νο 36, ταξίδεψε στο Σινσινάτι, όπου ήλπιζε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ, αλλά τώρα θα αντικατασταθεί.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!