Ο Μόισες Καϊσέδο είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της Τσέλσι και να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League.

Ο Μόισες Καϊσέδο είναι έτοιμος να ενταχθεί στο ρόστερ της Τσέλσι! Η συμφωνία έχει επιτευχθεί και ολοκληρωθεί αυτή τη στιγμή, καθιστώντας τη μεταγραφή του την ακριβότερη στην ιστορία των μπλε του Λονδίνου!

Η ομάδα του Τοντ Μπόελι διατίθεται να καταβάλει ένα ασύλληπτο ποσό, το οποίο ανέρχεται στα 133 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τον ανασταλτικό μέσο από τον Ισημερινό. Παράλληλα, στην συμφωνία περιλαμβάνεται και μια ρήτρα ποσοστού από πιθανές μελλοντικές μεταπωλήσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ιατρικά τεστ έχουν ήδη κλειστεί και είναι προγραμματισμένα, ενώ ο Καϊσέδο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2031, με επιλογή παράτασης μέχρι το 2032. Αυτή η απόκτηση σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα για την Τσέλσι και μια νίκη επί της Λίβερπουλ η οποία τις προάλλες έκανε την κίνησή της. Ο 21χρονος χαφ όμως είχε δώσει τον λόγο του στην Τσέλσι και δεν τον αθέτισε.

Η επικείμενη αγορά της Τσέλσι θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία της Premier League πλέον, ξεπερνώντας αυτή του Έντσο Φερνάντες (121.000.000€)!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!