Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 4η της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP σε απόσταση 300 βαθμών από τον Ρούνε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 4η της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP.

Ο Ελληνας πρωταθλητής έχει διαφορά 300 βαθμών από τον Νορβηγό, Χόλγκερ Ρούνε, ενώ στην 6η θέση ανέβηκε ο Ιταλός, Γιανίκ Σίνερ, μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Τορόντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο άτυπο «βάθρο» δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι Κάρλος Αλκαράθ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίιλ Μεντβέντεφ, συγκροτούν την τριάδα της κορυφής, ενώ η πρώτη δεκάδα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 9.395 βαθμοί

2. Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) 8.795 βαθμοί

3. Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 6.530 βαθμοί

4. Στέφανος Τσιτσιπάς (Ελλάδα) 5.090 βαθμοί

5. Χόλγκερ Ρούνε (Δανία) 4.790 βαθμοί

6. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 4.725 βαθμοί

7. Κάσπερ Ρούουντ (Νορβηγία) 4.715 βαθμοί

8. Αντρέι Ρούμπλεφ (Ρωσία) 4.595 βαθμοί

9. Τέιλορ Φριτζ (ΗΠΑ) 3.605 βαθμοί

10. Φράνσις Τιαφόε (ΗΠΑ) 3.050 βαθμοί

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!