Ο 32χρονος σέντερ, Σερτάτς Σανλί, μίλησε για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος σέντερ, Σερτάτς Σανλί, ο οποίος την προηγούμενη διετία συνεργάστηκε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα μίλησε για την συνεργασία του με τον Λιθουανό στην Relevo και τον Χούλιο Οκάμπο.

«Τα τελευταία χρόνια πριν φτάσουμε στο Final Four, φαινόταν πολύ εύκολο. Όλοι μας αντιμετώπιζαν ως φαβορί γιατί είχαμε επίσης μια εξαιρετική κανονική σεζόν. Δεν ξέρω τι έγινε μετά. Ίσως νιώσαμε την πίεση και η Ρεάλ όχι. Η ψυχολογική πίεση ήταν πάρα πολύ έντονη, ναι. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε για να κάνουμε την Μπαρτσελόνα μεγαλύτερη, αλλά υπήρχε μεγάλη πίεση», ανέφερε ο Σανλί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Γιασικεβίτσιους δεν έχει κακό χαρακτήρα, παρότι μοιάζει έτσι. Ειλικρινά, αν το καλοσκεφτείς, όλοι οι προπονητές φαίνεται να έχουν κακή διάθεση, αλλά είναι πιο περίπλοκο. Τους βλέπεις εκεί, φαίνονται νευριασμένοι στα τάιμ άουτ. Τον γνώρισα και εκτός γηπέδου. Μπορώ να πω ότι έχει προσωπικότητα, έντονο ταμπεραμέντο, αλλά κυρίως μεγάλη επιθυμία για νίκη. Δεν κρύβει τίποτα επειδή θέλει να κερδίζει. Μας κάνει συνεχώς να βλέπουμε τα λάθη μας, ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε γιατί πρέπει να αντιδράσεις γρήγορα για να τα διορθώσεις. Θέλει απλώς να παίζει και να κερδίζει, αλλά είναι υπέροχος εκτός παρκέ», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Αταμάν και Γιασικεβίτσιους είναι δύο από τους καλύτερους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτό με κάνει τυχερό. Ο Αταμάν και ο Σάρας είναι διαφορετικοί. Ο πρώτος δίνει περισσότερη ελευθερία. Ο δεύτερος, επίσης, αλλά χωρίς να φεύγει από το σύστημά του. Ο Αταμάν έχει το σύστημά του, αλλά το διαμορφώνει ανάλογα με το παιχνίδι και τους αντιπάλους. Ο Γιασικεβίτσιους κάνει τροποποιήσεις, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει την κεντρική ιδέα του. Από αυτή την άποψη, είναι πολύ λιγότερο ευέλικτος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!