Με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Μασσαλία.

Με στόχο την διατήρηση των κεκτημένων, ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Μασσαλία, όπου αύριο (22:00) θα φιλοξενηθεί από την Μαρσέιγ, στον δεύτερο αγώνα για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με… παρακαταθήκη την εντυπωσιακή εμφάνιση της περασμένης Τετάρτης και κυρίως την νίκη με 1-0 επί της γαλλικής ομάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του, έχουν μία εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουν την υπέρβαση και να προκριθούν στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αυριανών αγώνων

Άρης Λεμεσού-Ρακόφ
Μακάμπι Χάιφα-Σλόβαν Μπρατισλάβας
Μόλντε-Κλάκσβικ
Σπάρτα Πράγας-Κοπεγχάγη
Γαλατάσαραϊ-Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Μπάτσκα Τόπολα-Μπράγκα
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-ΑΕΚ
Σερβέτ-Ρέιντζερς
Στουρμ Γκρατς-Αϊτχόφεν
Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!