Την κακοδαιμονία της Ρεάλ δείχνει να έχει και η Άστον Βίλα καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπουεντία και ο Μινγκς θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες με πρόβλημα στο γόνατο.

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε σήμερα (14/8) ότι ο Τάιρον Μινγκς θα υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς υπέστη έναν «σημαντικό» τραυματισμό στο γόνατο, τη διάρκεια της ήττας 5-1 που γνώρισαν οι «χωριάτες» το Σάββατο από τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Premier League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 30χρονος άσος μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο στη διάρκεια του πρώτου μέρους, καθώς τραυματίστηκε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξάντερ Ισάκ της Νιούκαστλ.

«Η Άστον Βίλα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Τάιρον Μινγκς υπέστη έναν σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο. Ο αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και, δυστυχώς, θα χρειαστεί χειρουργείο ενόψει μιας μακράς διαδικασίας αποκατάστασης» αναφέρει ο σύλλογος από το Μπέρμιγχαμ στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «χωριάτες» «έχασαν» την περασμένη Πέμπτη, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, και τον μέσο Εμιλιάνο Μπουέντια.

Ο Μινγκς, ο οποίος αγωνίζεται στην Άστον Βίλα από το 2019, ενίσχυσε την παρελθούσα σεζόν την ομάδα σε 35 αγώνες πρωταθλήματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!