Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Στέφαν Σβαμπ να προπονείται κανονικά, με αποτέλεσμα το ιατρικό δελτίο να μείνει κενό και ο Αυστριακός μέσος να υπολογίζεται από τον Ρουμάνο προπονητή του για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ.

Πρωινή δουλειά στη Νέα Μεσημβρία για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, που συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ (Πέμπτη 17/8, 20:30 – Γήπεδο Τούμπας), στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.σβαμπ 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε με ικανοποίηση τον Στέφαν Σβαμπ να προπονείται κανονικά, με αποτέλεσμα το ιατρικό δελτίο να μείνει κενό και ο Αυστριακός μέσος να υπολογίζεται από τον Ρουμάνο προπονητή του για τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ. Η οποία σήμερα (13/8, 22:05 – «Πόλιουντ») κοντράρεται με τη Σλάβεν Μπελούπο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος HNL.

Υπενθυμίζεται πως λόγω τιμωρίας στον πάγκο της Χάιντουκ δε θα βρίσκεται ο Ιβάν Λέκο, αλλά ο βοηθός του, Αντναν Τσούστοβιτς.
Τη Δευτέρα (14/8) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!