Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επανήλθε σε φουλ ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επανήλθε σε φουλ ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναχώρηση αύριο (14/8, 11:00) για τη Μασσαλία, ενόψει του δεύτερου αγώνα με τη Μαρσέιγ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (Τρίτη 15/8, 22:00).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Ολλανδός δεν υπολογίζεται πάντως από τον Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ», αφού δεν είναι δηλωμένος στη λίστα για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Θα είναι σε θέση, όμως ν’ αγωνιστεί στην πρεμιέρα της Super League το ερχόμενο Σάββατο (19/8) κόντρα στον Ατρόμητο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μπαρτ Σένκεφελντ