Ατυχία δίχως τέλος για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά τον Κουρτουά θα χάσει για τουλάχιστον 6 μήνες και τον Έντερ Μιλιτάο που υπέστη στη πρεμιέρα ρήξη χιαστού.

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν, ο Έντερ Μιλιτάο έγινε ο δεύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που υπέστη τραυματισμό πρόσθιου χιαστού συνδέσμου αυτή την εβδομάδα, μετά τον τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά, και η ομάδα της LaLiga έκανε σήμερα (13/8) γνωστό ότι ο αμυντικός θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ο Μιλιτάο τραυματίστηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής νίκης 2-0 της Ρεάλ επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» την 1η αγωνιστική της LaLiga. Ο 25χρονος αμυντικός έκλαιγε καθώς έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μετά τις εξετάσεις που έγιναν στον παίκτη μας Έντερ Μιλιτάο, διαγνώστηκε με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Μιλιτάο θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, όπως ακριβώς και ο Κουρτουά που χρειάστηκε επίσης χειρουργική επέμβαση μετά ανάλογο τραυματισμό κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης την Πέμπτη.

Ο τραυματισμός του Μιλιτάο αφήνει μόνο τρεις σε καλή κατάσταση σέντερ μπακ για τη Ρεάλ καθώς ξεκινά η σεζόν, τους Νάτσο, Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ντέιβιντ Αλάμπα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!