Στην Αθήνα βρίσκεται ο παίκτης της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Στην Αθήνα βρίσκεται πλέον ο Πάολο Φερνάντες για να συνεχίσει την αποθεραπεία του στα Σπάτα. Ο 25χρονος Ισπανός αριστερός εξτρέμ που στις 16 Ιουνίου υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης Αχίλλειου τένοντα στη Βαρκελώνη ανέβασε “story” στον προσωπικό λογαριασμό του μια φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων» στο Instagram γράφοντας:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Καλημέρα», θέλοντας να δείξει στους φιλάθλους της Ένωσης πως συνεχίζει στην Ελλάδα πλέον την αποθεραπεία του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Το σίγουρο, πάντως είναι πως χρειάζονται αρκετοί μήνες ακόμη για να μπορέσει να αγωνιστεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πάολο Φερνάντες είχε υποστεί ολική ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα σε ατομική προπόνηση στις 14 Ιουνίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.