Ο Κιλιάν Μπαπέ «καλωσόρισε» τον «αδερφό» του Ουσμάν Ντεμπελέ, με μήνυμα που ανέβασε στο Instagram, στον απόηχο της επισημοποίησης της μεταγραφής στην Παρί ΣΖ του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος βρίσκεται σε σύγκρουση με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου και εξακολουθεί παραγκωνισμένος, «καλωσόρισε» τον «αδερφό» του Ουσμάν Ντεμπελέ, με μήνυμα που ανέβασε στο Instagram, στον απόηχο της επισημοποίησης της μεταγραφής στην Παρί ΣΖ του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

«Καλώς ήρθες σπίτι αδερφέ μου, τόσο χαρούμενος που σε βλέπω εδώ, η περιπέτεια αρχίζει», έγραψε ο Μπαπέ για να χαιρετίσει την άφιξη του Ντεμπελέ, με τον οποίο στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με τη φανέλα της Γαλλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως είναι γνωστό ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θέλει να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να φύγει ελεύθερος το 2024, σενάριο που έκριναν απαράδεκτο οι ιθύνοντες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, οι οποίοι τον απέκλεισαν από τις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για αρκετές εβδομάδες.

Επομένως, ο Μπαπέ δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη σεζόν στη Ligue 1, απόψε (12/8) εναντίον της Λοριάν στο Parc des Princes. Από το παιχνίδι θα απουσιάσει επίσης, όπως έγινε γνωστό και ο Νεϊμάρ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!