Μετά την μεταγραφή του Καϊσέδο αρκετοί επανέφεραν στο προσκήνιο τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ για την μεταγραφή του Πογκμπά στην Γιουνάιτεντ.

Μετά την συμφωνία με την Μπράιτον για την μεταγραφή του Καϊσέδο έναντι 110 εκατ. λιρών, αρκετοί έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο τα λεγόμενα του Γιούργκεν Κλοπ μετά την μεταγραφή του Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας πως ο έμπειρος τεχνικός είναι ανακόλουθος και υποκριτής.

«Αν πάρεις έναν παίκτη με 100 εκ. ευρώ και τραυματιστεί, τότε χάνεται όλη η χημεία. Η μέρα που αυτό θα είναι το ποδόσφαιρο, δεν θα είμαι πια στην δουλειά, γιατί το παιχνίδι είναι για να παίζουν οι παίκτες μαζί. Άλλες ομάδες μπορούν να βγουν και να προσφέρουν πολλά χρήματα για να μαζέψουν τους καλύτερους παίκτες. Εγώ θέλω να το κάνω διαφορετικά. Θα το έκανα διαφορετικά ακόμα κι αν μπορούσα να ξοδέψω αυτά τα λεφτά» είχε αναφέρει τότε ο Γερμανός τεχνικός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλα έχουν αλλάξει. Μου αρέσει; Όχι! Συνειδητοποίησα ότι ήμουν λάθος; Ναι! Αυτός είναι ο τρόπος που πάει… Η Σαουδική Αραβία δεν βοηθάει με αυτό. Στο τέλος πρέπει να προσπαθήσουμε και να σιγουρευτούμε ότι θα έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Το 50% θα του αρέσει και το άλλο 50% όχι. Προσπαθούμε να φτιάξουμε το καλύτερο ρόστερ για εμάς. Δεν μπορούμε απλώς να διαλέξουμε παίκτες και να τους φέρουμε, υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει. Κάποιες φορές μια πόρτα κλείνει και μια άλλη ανοίγει. Αν ο κόσμος θέλει να χρησιμοποιεί λόγια μου από πριν 5 χρόνια, κανένα πρόβλημα. Κατάλαβα ότι έκανα λάθος» ανέφερε πλέον ο Κλοπ.

Από εκεί και πέρα, για την μεταγραφή του Καϊσέδο, τόνισε πως: «Το κόστος της μεταγραφής με την ομάδα του έχει συμφωνηθεί. Θα δούμε τι σημαίνει αυτό. Δεν είμαστε μια ομάδα με ανεξάντλητους πόρους και δεν περιμέναμε κάποια πράγματα να γίνουν αυτό το καλοκαίρι. Αλλά έγιναν». Όσον αφορά τα ιατρικά του παίκτη, είπε: «Δεν μπορώ να πω, δεν ξέρω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!