Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραγκερ, αντέδρασε για τα... ξοδέματα της Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο.

Η Τσέλσι εδώ και πολύ καιρό έχει ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις με την Μπράιτον για τον Μόουζες Καϊσέδο. Μία κίνηση, που όπως όλα δείχνουν ότι θα γίνει, θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο στο κέντρο των Λονδρέζων. Όμως, για να συμβεί αυτό το deal θα πρέπει εκείνοι να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. Κάραγκερ

Ο 21χρονος μέσος έχει δείξει την κλάση και την ποιότητά του. Ωστόσο, η τιμή που όρισαν για εκείνον οι «γλάροι» για πολλούς ήταν μία εξωπραγματική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Άρσεναλ ήταν εκείνη που ενδιαφέρθηκε πρώτη για χάρη του τον περασμένο Ιανουάριο. Όμως, η Μπράιτον δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα 70 εκατομμύρια λίρες που έδιναν τότε οι πρωτευουσιάνοι για χάρη του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Τσέλσι, σύμφωνα με τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ, θα βγάλει από τα ταμεία της 110 εκατομμύρια λίρες. Όχι και λίγα εδώ που τα λέμε. Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη έφερε την αντίδραση του Τζέιμι Κάραγκερ. Ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Twittter, την… είπε άσχημα στους «μπλε». Και αυτό γιατί με τέτοιες κινήσεις και δίνοντας τόσα χρήματα χαλάνε τις ισορροπίες στην Premier League και στη μεταγραφική αγορά γενικότερα.

«Είναι ξεφτίλα και ντροπή όπου μία ομάδα σαν τη Τσέλσι θα δώσει 110 εκατομμύρια λίρες για έναν νεαρό παίκτη σαν τον Καϊσέδο. Ο Μπόιλι έχασε και πάλι το μυαλό του», τα λόγια του!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!