Ο Τόμι Πολ κέρδισε με 2-1 σετ τον Αλκαράθ και έσπασε ένα σερί 14 νικών του Ισπανού μετά τα ημιτελικά του French Open τον Ιούνιο όπου είχε την τελευταία του ήττα.

Ο Αμερικανός Τόμι Πολ κέρδισε (6-3, 4-6, 6-3) και απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ, νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη στα προημιτελικά του τουρνουά ATP στο Τορόντο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αποκλεισμός του Ισπανού από τον Αμερικανό, ο οποίος τον είχε ήδη κερδίσει στον Καναδά πριν από ένα χρόνο, τερματίζει ένα σερί 14 νικών για τον Αλκαράθ, που γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά τα ημιτελικά του French Open τον Ιούνιο.

«Συνειδητοποιώ ότι δεν έπαιξα καλά σε αυτούς τους αγώνες», είπε ο Αλκαράθ στους δημοσιογράφους μετά την ήττα από τον Πολ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Καναδά.

«Το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να προπονηθώ για να γίνω καλύτερος. Έχω μερικές εβδομάδες πριν το US Open. «Αλλά τώρα πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος στο Σινσινάτι. Είναι ένα Masters 1000. Είναι επίσης ένα μεγάλο τουρνουά. Προφανώς, παίρνω πολλά μαθήματα από αυτό το τουρνουά.

Νομίζω ότι έκανα καλά κάποια πράγματα, αλλά μάλλον όλα μπορούν να είναι καλύτερα. Πάντα λέω ότι μπορείς να είσαι καλύτερος σε όλα, ακόμα κι αν έχεις παίξει τους καλύτερους αγώνες σου στην καριέρα σου. Αλλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να βελτιώσω πολλά πράγματα, αποκτώντας περισσότερη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου», πρόσθεσε ο 20χρονος Ισπανός πρωταθλητής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!