Η Παρί Σεν Ζερμέν απειλεί τον Εμπαπέ με απολύσεις υπαλλήλων αν αποχωρήσει τελικά από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του. Σκοπός του Γάλλου στράικερ είναι να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, μέχρι και το καλοκαίρι του 2024, ώστε να αποχωρήσει τότε ως ελεύθερος. Μία κίνηση που θα τον κάνει εκτός από μισητό στις τάξεις της διοίκησης του συλλόγου, αλλά και κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερο, λόγω του bonus αφοσίωσης που θα πάρει τότε!

Η «L’ Equipe» είναι μία από τις πιο παλιές και πιο ιστορικές γαλλικές εφημερίδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της η διοίκηση της Παρί έστειλε ένα γράμμα προς τον Γάλλο στράικερ, όπου μεταξύ άλλων του είπε ότι αν παραμείνει στην ομάδα και αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι θα της προκαλέσει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώσει κατά πολύ τα συμβόλαια άλλων ποδοσφαιριστών για τις οικονομικές τους απολαβές. Θα πρέπει να απολύσει απλούς υπαλλήλους που εργάζονται, αλλά και να διώξει αρκετά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες της.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με αυτό τον τρόπο θα πρέπει είτε να φύγει αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας μία πολύ καλή οικονομική πρόταση. Είτε να ανανεώσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σίγουρα για πιο λίγα χρόνια. Βέβαια, αποτελεί απορίας άξιο πως μία από τις πιο οικονομικά δυνατές ομάδες του κόσμου μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο. Αν και το περιβάλλον του νεαρού επιθετικού θεωρεί ότι αυτός είναι ακόμη ένας μοχλός πίεσης και τίποτα παραπάνω!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!