Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το US Open, συνεχίζοντας την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Ο Νικ Κύργιος αποσύρθηκε από το US Open, συνεχίζοντας την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του αμερικανικού Grand Slam.

Ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στην 92η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχει παίξει σε μόλις ένα τουρνουά το 2023, μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο Ιανουάριο κι ενώ προηγουμένως είχε τραυματισθεί στον καρπό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Νικ Κύργιος, έχασε το Wimbledon και τα τουρνουά της ATP στην Ουάσινγκτον, στο Τορόντο και στο Σινσινάτι.

Οι διοργανωτές του φημισμένου τουρνουά, ανακοίνωσαν επίσης, ότι δεν θα συμμετάσχει και ο Γερμανός, Γιαν Λέναρντ Στρουφ, ενώ την θέση τους (σ.σ. και του Κύργιου), θα πάρουν οι Αργεντινοί, Φακούντο Ντιάζ και ο Ντιέγκο Σβάρτζμαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!