Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθάρισε ότι ο Βίκτορ Οσιμέν δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθάρισε ότι ο Βίκτορ Οσιμέν δεν πρόκειται να πάει πουθενά, παρά το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Τσέλσι και της Αλ Χιλάλ.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε 154 εκατομμύρια δολάρια για τον επιθετικό της Νάπολι, αλλά η προσφορά αυτή απορρίφθηκε στα τέλη Ιουλίου. Ο 24χρονος, ο οποίος έχει συνδεθεί με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχει συμφωνήσει ακόμη για νέο συμβόλαιο, αλλά το τρέχον διαρκεί μέχρι το 2025.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά το μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον διεθνή Νιγηριανό, ο πρόεδρος της Νάπολι λέει ότι δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Ο ίδιος δήλωσε στο Sky Sport στην Ιταλία: «Ο Οσιμέν θα μείνει εδώ, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Πού θα πρέπει να πάει; Τα συμβόλαια υπάρχουν και πρέπει πάντα να γίνονται σεβαστά και από τις δύο πλευρές γιατί πρόκειται για διμερή σχέση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!