Τη δική του απάντηση έδωσε μέσω των Social media ο Μάικ Τζέιμς ενώ λίγο αργότερα απάντησε και η Μονακό.

Σε νέο μεταγραφικό σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τον έφερναν ένα… βήμα μακριά από τη Μονακό ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τον συνέδεσαν με τον Ολυμπιακό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απάντηση του Τζέιμς ήρθε μέσα από το λογαριασμό του στη πλατφόρμα “X” (τέως Twitter) με διάθεση για χιούμορ πως «Θα πω αυτό! Υπάρχουν πολλά άσχημα photoshops εκεί έξω».

Θέση στο ζήτημα πήρε και η Μονακό. Στην ίδια πλατφόρμα έγραψε πως «εμάς μας αρέσει αυτό το photoshop» και έδειξε την ανάρτηση που έγραφε πως το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.