Σύμφωνα με πληροφορίες του Ματέο Αντρεάνι, ο Μάικ Τζέιμς είναι κοντά στο να αποδεσμευτεί από τη Μονακό.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Μάικ Τζέιμς και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ήδη τις προηγούμενες μέρες, οι πληροφορίες τον έφερναν σε συμφωνία με την ελληνική ομάδα και το μόνο που απέμενε ήταν η αποδέσμευσή του από τη Μονακό. Κάτι που όπως φαίνεται είναι κοντά…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από την Ιταλία και τον δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, προκύπτει ότι «ο Μάικ Τζέιμς και η Μονακό είναι κοντά στο να συμφωνήσουν τη λύση της συνεργασίας τους».

Αν υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα τότε ίσως γίνει και επίσημο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός αναζητά έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και ο Αμερικανός καλύπτει τις ανάγκες των ερυθρόλευκων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.