Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως θα ήθελε ο Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι πάνω από τον σύλλογο.

Ο Λουίς Ενρίκε, μιλώντας σήμερα (11/8) στους δημοσιογράφους ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λοριάν (1η αγωνιστική) στη LaLiga, τόνισε ότι θα ήθελε ο Κιλιάν Μπαπέ να συνεχίσει να αγωνίεται στην Παρί Σεν Ζερμέν:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ένα θέμα που έχει ήδη συμβεί στο παρελθόν και το οποίο επιλύθηκε θετικά όταν δεν ήμουν ακόμα εδώ. Ελπίζω να συμβεί όπως στο παρελθόν και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο παίκτης καταλήξουν σε συμφωνία, αυτό είναι εκείνο που θα μου άρεσε. Αλλά δεν υπάρχει κανείς πάνω από τον σύλλογο, η φιλοσοφία είναι πολύ ξεκάθαρη», τόνισε ο Ισπανός προπονητής. Λουίς Ενρίκε

«Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο. Όλα όσα εξηγούνται στην πρώτη απάντηση καθορίζουν τη γνώμη μου», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.  Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.